Jeffrey

Maak kennis met Jeffrey!

Neem contact op
Team | FysioKort Doesburg

Even voorstellen

Jeffrey van Mierlo is in 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). Direct na de opleiding is hij begonnen met werken in een eenmanspraktijk in Limburg in combinatie met een andere praktijk in dezelfde regio. 

Kort daarna is Jeffrey verhuist naar Apeldoorn waarna vier jaar werkzaam geweest bij een eerstelijnspraktijk in Twello. Sinds oktober 2021 in dienst bij Fysiokort.

In 2020 is hij de opleiding begonnen tot MSc. osteopaat D.O. aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Zeist. Dit is een vier jaar durende opleiding waarna Jeffrey als zelfstandig osteopaat aan de slag kan gaan. 

Als osteopaat kijk je naar het lichaam als geheel en wordt altijd gezocht naar de oorsprong en oplossing van de klacht. Een bredere kijk op het menselijk lichaam en zijn functioneren.

Extra scholing: Medical taping, Mulligan concept ABC, voeding en hormonen bij SOHF, echografie gewrichts module knie, shockwave therapie in theorie en praktijk hiel, achillespees, knie en schouder.

Z

Speciale Aandachtsgebieden

Fysiotherapie

Aanwezig op

Maandagochtend en woensdag

Z

Aandachtsgebieden

Fysiotherapie

Aanwezig op

Maandagochtend en woensdag