Samenwerking

Alle specialisten onder één dak!

Lees MeerNeem contact op

Samenwerking

Alle specialisten onder één dak!

Lees MeerNeem contact op
Bokszaktraining Doesburg

Samenwerkingen

Specialisten onder één dak
Samenwerken met anderen is belangrijk en waardevol, helemaal als dit de zorg voor een patiënt ten goede komt. FysioKort werkt daarom samen met verschillende specialisten om, wanneer nodig, het zorgtraject multidisciplinair af te stellen en het fysiotherapeutische herstelproces te bespoedigen. Een bijkomend voordeel is dat deze behandelaren zich ook in de praktijk van FysioKort bevinden: het paramedische centrum van Doesburg.

Samenwerkingsverbanden
FysioKort werkt daarnaast ook samen met verschillende organisaties en clubs in en rondom Doesburg. Zo verzorgt FysioKort fysiotherapeutische begeleiding bij sportverenigingen en is de praktijk aangesloten bij meerdere netwerken.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem contact op!

Overige disciplines

Podotherapie | FysioKort Doesburg
Podotherapie

Specialist van de voet in relatie tot het gehele lichaam. Innofeet biedt totale voetzorg om te helpen bij klachten aan voet, enkel, knie, heup en/of lage rug.

Ergotherapie | FysioKort Doesburg
Ergotherapie

Ergotherapie Dieren e.o. richt zich op het zo optimaal mogelijk uitvoeren van dagelijkse activiteiten in eigen woon-, leef- en werkomgeving.

Kinderfysiotherapie| FysioKort Doesburg
Kinderfysiotherapie

Babette Werdmölder van Kinderfysio Doesburg heeft jarenlange ervaring met het behandelen van kinderen. Spelenderwijs helpt ze kinderen op weg als er problemen zijn met bewegen.

Diëtiste | FysioKort Doesburg
Diëtiste

Voeding en Zo is een diëtistenpraktijk voor een grote doelgroep. De diëtisten zijn geïnteresseerd in de mens achter de voedingsgewoonte. Maatwerk en een lange termijn oplossing staan voorop met als doel het bereikte resultaat lang vast te houden.

Kinder- en Jeugdtherapie | FysioKort Doesburg
Kinder- en jeugdtherapie

Praktijk KOM geeft begeleiding en therapie op maat aan kinderen en jongeren, op het gebied van leren, gedrag en emoties. Het is de passie van Kristel Roes om met kinderen en ouders mee te lopen en hen te helpen de kwaliteiten weer te zien.

Logopedie | FysioKort Doesburg
Logopedie

Logopedisch Centrum Renes biedt logopedie en dyslexiebehandeling op maat in Doesburg en omstreken voor klachten bij spraak, taal, stem, slikken en dyslexie.

Samenwerking sportclubs

V.V. Angerlo Vooruit | FysioKort Doesburg
V.V. Angerlo Vooruit

Vanaf seizoen 2010-2011 werkt FysioKort samen met voetbalvereniging Angerlo Vooruit. De vereniging acteert in de 4e klasse van het amateurvoetbal en heeft ongeveer 600 leden. Naast de zes senioren elftallen, zijn er veel jeugd elftallen wekelijks actief.

Leden van Angerlo Vooruit mogen gebruikmaken van diverse diensten binnen de praktijk. Zo zijn de sporters iedere maandag (zonder afspraak) tussen 18.00-19.00 uur welkom op het inloop sportspreekuur. Het spreekuur is gratis en vindt plaats in de praktijk in Doesburg. Daarnaast hebben voetballers die nog niet volledig fit zijn voor de groepstraining de mogelijkheid om hersteltrainingen te volgen, dit is op aanvraag mogelijk.

Naast bovengenoemde punten is Luuk Klaassen als sportfysiotherapeut verbonden aan het 1e elftal op de wedstrijddagen. Neem voor meer informatie contact op!

Sportclub Doesburg | FysioKort Doesburg
Sportclub Doesburg

FysioKort werkt vanaf november 2014 samen met Sportclub Doesburg, een snel groeiende vereniging met mooie toekomstplannen. Met deze samenwerking hoopt FysioKort ook een belangrijk steentje bij te dragen.

Leden van de club mogen (zonder afspraak) gebruik maken van het wekelijkse sportspreekuur in de praktijk van FysioKort. Dat is een vrijblijvend inloopspreekuur op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur, bedoeld voor sporters die geblesseerd zijn of een vraag hebben over hun fysieke gesteldheid. Tijdens het spreekuur stelt de sportfysiotherapeut een werkdiagnose en krijgt de sporter advies of eventueel een revalidatie traject uitgestippeld. Voor sporters die niet volledig fit zijn, is er de mogelijkheid om deel tet nemen aan de hersteltraining. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met Luuk Klaassen, sportfysiotherapeut van FysioKort Doesburg.

Overige Partners

Coöperatie IJsselstromen | FysioKort
Fysiocare Zuidoost Gelderland | FysioKort
LiemersCare Kraamzorg | FysioKort
THIM Hogeschool | FysioKort Doesburg
Hogeschool Utrecht | FysioKort
Hogeschool Arnhem Nijmegen | FysioKort