Specialisaties

Specialistische kennis en kunde 

Lees MeerNeem contact op

Specialisaties

Specialistische kennis en kunde 

Lees MeerNeem contact op

Specialisaties FysioKort

Bij de meeste klachten, blessures en aandoeningen helpt algemene fysiotherapie het probleem te verminderen of te verhelpen. In sommige gevallen is er (ook) specialistische kennis en kunde nodig om het doel te behalen. Bij FysioKort vind je daarom ook onderstaande specialisaties.

Manuele Therapie | FysioKort Doesburg
Manuele Therapie

Heb je stijve en stramme gewrichten en ervaar je daardoor pijnklachten? Behandel en verbeter de functie van het gewricht met manuele therapie. Neem contact op en ervaar direct de verbetering en versoepeling!

Sportfysiotherapie | FysioKort Doesburg
Sportfysiotherapie
Heb je een (acute) blessure en wil je jouw sport weer uitoefenen zonder klachten? Neem contact op en train samen met de sportfysiotherapeut van FysioKort om snel weer op het hoogst mogelijke niveau sporten!
Dry Needling | FysioKort Doesburg
Dry Needling

Ervaar je pijnklachten, spierkrachtvermindering of stijve gewrichten? Maak een afspraak voor een dry needling behandeling bij FysioKort en ervaar direct en langdurig het effect van ontspannen spieren.

4xT Methode | FysioKort Doesburg
4xt Methode

Heb je gewrichtsklachten aan de rug, nek, elleboog, schouder, knie of enkel en ben je benieuwd of de succesvolle 4xT Methode jouw pijn verminderd? Maak een afspraak en maak kennis met deze revolutionaire tape techniek!

Oedeemtherapie | FysioKort Doesburg
Oedeemtherapie
Heb je last van een onnatuurlijke vochtophoping? Bijvoorbeeld na behandeling van kanker of een operatie of ongeval? Maak een afspraak met de oedeemtherapeut en stimuleer het vocht door gerichte therapie beter af te voeren.
Medische Fitness | FysioKort Doesburg
Medische Fitness

Wil je op verantwoorde wijze bewegen zodat gewrichten en spieren optimaal blijven functioneren en jouw conditie op peil blijft? Schrijf je in en kom onder deskundige begeleiding van FysioKort in beweging!

Littekenfysio Doesburg | FysioKort
Littekentherapie

Heb je een operatie of bestraling ondergaan en ervaar je pijn of andere klachten? Maak een afspraak voor littekentherapie bij FysioKort en voel dat jouw littekens zachter zijn en ervaar dat deze zichtbaar mooier worden.

Orthomoleculaire Therapie | FysioKort Doesburg
Orthomoleculaire Therapie

Heb je last van (chronische) gezondheidsklachten zoals hart- en vaatziekten of diabetes? Of heb je een allergie, obesitas of last van lusteloosheid? Neem contact op en ontdek de geneeskracht van een gezonde voeding en leefstijl tijdens orthomoleculaire therapie.

Leefstijlcoach Doesburg | FysioKort
Leefstijlcoach

Ben je vermoeid of zit je niet lekker in je vel? Wil je graag stappen zetten op weg naar een gezonde leefstijl en daarin meer balans krijgen? Maak een afspraak en werk samen met de leefstijlcoach van FysioKort aan een duurzame leefstijl.

Reducept Methode | FysioKort
Chronische pijn

FysioKort is onlangs gestart met de Reducept Methode; een digitale pijntraining die chronische pijn beheerst en behandelt. Maak een afspraak voor Chronische pijn bij FysioKort.