Specialisaties

Specialistische kennis en kunde 

Lees MeerNeem contact op

Specialisaties

Specialistische kennis en kunde 

Lees MeerNeem contact op

Specialisaties FysioKort

Bij de meeste klachten, blessures en aandoeningen helpt algemene fysiotherapie het probleem te verminderen of te verhelpen. In sommige gevallen is er (ook) specialistische kennis en kunde nodig om het doel te behalen. Bij FysioKort vind je daarom ook onderstaande specialisaties.

Manuele Therapie | FysioKort Doesburg
Manuele Therapie

Heb je stijve en stramme gewrichten en ervaar je daardoor pijnklachten? Behandel en verbeter de functie van het gewricht met manuele therapie. Neem contact op en ervaar direct de verbetering en versoepeling!

Sportfysiotherapie | FysioKort Doesburg
Sportfysiotherapie
Heb je een (acute) blessure en wil je jouw sport weer uitoefenen zonder klachten? Neem contact op en train samen met de sportfysiotherapeut van FysioKort om snel weer op het hoogst mogelijke niveau sporten!
Dry Needling | FysioKort Doesburg
Dry Needling

Ervaar je pijnklachten, spierkrachtvermindering of stijve gewrichten? Maak een afspraak voor een dry needling behandeling bij FysioKort en ervaar direct en langdurig het effect van ontspannen spieren.

4xT Methode | FysioKort Doesburg
4xt Methode

Wil je op een verantwoorde manier bewegen en spierkracht trainen om knieartrose klachten te verminderen? Neem contact op voor de knieartrose groep van FysioKort en volg het 12-weekse trainingsprogramma!

Oedeemtherapie | FysioKort Doesburg
Oedeemtherapie
Heb je last van een onnatuurlijke vochtophoping? Bijvoorbeeld na behandeling van kanker of een operatie of ongeval? Maak een afspraak met de oedeemtherapeut en stimuleer het vocht door gerichte therapie beter af te voeren.
Medische Fitness | FysioKort Doesburg
Medische Fitness

Wil je op verantwoorde wijze bewegen zodat gewrichten en spieren optimaal blijven functioneren en jouw conditie op peil blijft? Schrijf je in en kom onder deskundige begeleiding van FysioKort in beweging!