Beweegprogramma's

Specialistische training in groepsverband

Lees MeerNeem contact op

Beweegprogramma's

Specialistische training in groepsverband

Lees MeerNeem contact op

Beweegprogramma’s FysioKort

In de fysiotherapie praktijk in Doesburg biedt FysioKort diverse beweegprogramma’s aan. Een programma is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. De training volg je in klein groepsverband met mensen die een vergelijkbare aandoening of conditie hebben. Hierdoor kan je elkaar stimuleren, steunen en ervaringen uitwisselen met uiteindelijk doel de actieve leefstijl zelfstandig te beheersen.

Herstel & Conditie Training | FysioKort Doesburg
Conditie- en Hersteltraining
Wil je onder professionele begeleiding weer terug naar het oude niveau? Samen met de sportfysiotherapeut van FysioKort maak je een gericht plan om het herstel en de conditie te bevorderen. Meld je aan!
Bokszaktraining | FysioKort Doesburg
Bokszaktraining
Wil je meer kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen? Of heb je behoefte aan ontspanning in je lijf en rust in je hoofd? In beide gevallen is de bokszak training echt iets voor jou! Plan een gratis proefles!
Zwanger Fit | FysioKort Doesburg
Zwanger & Fit
Wil je fit blijven en sterk je bevalling ingaan? Wil je daarnaast zwangerschapsklachten zoals bekkenpijn, rugpijn en incontinentie verminderen en voorkomen? Meld je aan voor de Zwanger en Fit training bij FysioKort!
RugFit | FysioKort Doesburg
RugFit
Wil je (lage) rugpijn bestrijden door oefentherapie en gerichte training? Meld je aan voor de 12-weekse RugFit training en verbeter je mobiliteit, spierkracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen om zo jouw rugklachten onder controle te krijgen!
Knieartrose Training | FysioKort Doesburg
Knieartrose Training
Wil je op een verantwoorde manier bewegen en spierkracht trainen om knieartrose klachten te verminderen? Meld je aan voor de knieartrose groep van FysioKort en volg het 12-weekse trainingsprogramma!
Personal Training | FysioKort Doesburg
Personal Training
Wil je samen met een personal trainer optimaal aan jouw gezondheid werken? Vind je het prettig om één op één te trainen en aan jouw doelen te werken? Meld je aan voor het personal trainingsprogramma bij FysioKort en voel je fitter en energieker!
Mama en Fit Doesburg | FysioKort
Mama & Fit

Ben je net bevallen en wil je weer op kracht en conditie komen? Heb je (nog) last van een diastase en wil je weten hoe je gericht traint na de bevalling? Schrijf je in voor de Mama & Fit training bij FysioKort!