Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Team FysioKort


Martijn Kort

Martijn Kort

Praktijkhouder, Manueel therapeut en Orthomoleculair therapeut

Speciale aandachtsgebieden: Rugklachten, schouderklachten,  nekklachten, hoofdpijn en -duizeligheid, orthomoleculaire therapie 

Martijn Kort is in 2005 afgestudeerd aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan. Na zijn afstuderen heeft hij ongeveer 1 jaar in Duitsland als fysiotherapeut gewerkt.

Sinds 2006 is hij praktijkhouder en werkzaam in zijn eigen fysiotherapie praktijk in Doesburg. In 2010 is hij  afgestudeerd als Master Manueel Therapeut aan het SOMT. Daarnaast geeft hij les bij Fysio Physics als docent Medical Fitness en de 4xt methode.

Extra scholing: Personal Trainer, Medical fitness, Easy Tape Therapeut, Endoprothesen, Diabetes & Fit, RugFit, LongFit, Oncologie,CVRM, Bootcamp instructor, dry needling, Het Mulligan Concept: Mobilisation with Movement, fascial manipulation en othomolucualaire therapie.

Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Luuk Klaassen

Luuk Klaassen

Sportfysiotherapeut MSc.

Speciale aandachtsgebieden: knie, enkel en revalidaties

Luuk Klaassen is in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht. Na het behalen van zijn diploma is hij direct als fysiotherapeut aan de slag gegaan in een eerstelijns praktijk in Heteren. Daarna heeft hij een periode in Doetinchem en bij de Graafschap gewerkt. Sinds december 2010 is hij in dienst bij FysioKort.

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is hij vanaf 2009 als fysiotherapeut betrokken bij de sportverenigingen v.v. Angerlo Vooruit en vanaf 2014 bij SC Doesburg. Bij deze verenigingen verzorgt hij ook de conditie-/hersteltrainingen.

In 2016 heeft hij de de Master opleiding en specialisatie sportfysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht afgerond.

Binnen de praktijk houdt hij zich vooral bezig met sportgerelateerde blessures, revalidaties en knie blessures. Daarnaast heeft hij een inloop sportspreekuur op maandagavond tussen 18.00-19.00 uur.

Extra scholing: Allround conditie-/hersteltraining volgens de Rehaboom, Medical Taping Concept, schouderrevalidatie en leefstijladviseur in de Beweegkuur, dry needling, 4x T methode.

Aanwezig op: maandag t/m donderdag

Mark Weijers

Mark Weijers

Fysiotherapeut en Manueel therapeut i.o.

Speciale aandachtsgebieden: Algemeen fysiotherapeut

Mark Weijers is  sinds december 2015 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij FysioKort. In 2017 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast is hij geinteresseerd in Manuele therapie. Om deze reden is hij in september 2017 gestart met de Master opleiding tot Manueel therapeut aan het SOMT in Amersfoort.

Extra scholing: Minor Voeding en de 4x T-methode.

Aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag

Mildred Lagerweij

Mildred Lagerweij

Manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Speciale aandachtsgebieden: Oedeem, oncologie 

Mildred Lagerweij is in 2002 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan, in 2007 als manueel therapeut aan het SOMT en in 2013 als oedeemtherapeut aan het NPI. Daarvoor heeft zij de opleidingen HTS Technische bedrijfskunde en de Academie Lichamelijke Opvoeding in 1994 afgerond. Zij heeft in diverse praktijken voor fysiotherapie en revalidatiecentra gewerkt.

Sinds augustus 2015 heeft ze zich aangesloten bij FysioKort als zelfstandig fysio-, manueel en oedeemtherapeut. Daarnaast werkt ze als docent Sportmassage, Blessurepreventie, Medisch tapen, Ketenzorg en Sportrevalidatie o.a. voor Visio en SOW Opleidingen. Tevens verzorgt ze de nascholingen voor het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs).

Extra scholing o.a.: Klinisch Neurologisch Onderzoek, Heup en/of liesklachten, Medical Taping Concept, Graded Activity, ORUN paardrij instructeur voor dressuur en springen, KNRB coach A (roeien), Looptrainer Atletiekunie en Medische Trainingstherapie.

Aanwezig op: dinsdag en donderdag

Dylan Senhorst

Fysiotherapeut,  Medische fitness instructeur

Speciale aandachtsgebieden: Algemeen Fysiotherapeut, Medische fitness

Dylan Senhorst is fysiotherapeut in opleiding. Hij studeert op de HAN in Nijmegen. Sinds augustus 2015 is hij bezig met zijn studie en sinds oktober 2018 werkzaam als begeleider van de medisch fitness bij FysioKort.

Aanwezig op: maandag, donderdag en zaterdag

Inske Krus

Algemeen Fysiotherapeut

Speciale aandachtsgebieden: Algemeen Fysiotherapeut 

Inske Krus is in juni 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na haar afstuderen is zij als waarnemend fysiotherapeut in Wehl, Zevenaar en Varsseveld werkzaam geweest. Sinds november 2018 is ze werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij FysioKort.

Extra scholing: Neurorevalidatie bij CNA.

Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Tessa Jansen 

Algemeen Fysiotherapeut

Speciale aandachtsgebieden: Algemeen Fysiotherapeut, Rug

Tessa Jansen is in juni 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als algemeen fysiotherapeut. Na haar stageperiode bij FysioKort is zij in dienst getreden als algemeen fysiotherapeut en begeleidt ze op de dinsdag- en vrijdagavond de medische fitness. Tessa begeleidt tevens het RugFit programma voor mensen met rugklachten.

Extra scholing: 4xT methode, Medical Taping Concept.

Aanwezig op: dinsdag, woensdag, vrijdag.

Danique Roza

Medische fitness instructeur

Speciale aandachtsgebieden: Medische fitness, Zwanger&Fit

Danique Roza is werkzaam, sinds 2020, als algemeen fitness begeleidster en persoonlijke begeleiding.
Elke woensdagavond begeleidt ze een groep zwangere vrouwen tijdens de Zwanger&Fit. 

Aanwezig op: woensdagavond, donderdag- en vrijdagochtend

Wessel Wolsing

Bokszaktrainer

Wessel Wolsing is werkzaam als bokszaktrainer bij FysioKort.

Aanwezig op: woensdagavond

Evelien Korporaal

Secretaresse

Evelien Korporaal werkt hier sinds 2019 achter de balie. Ze helpt u graag waarmee ze maar kan.
Ze vindt een goed persoonlijk contact met mensen het belangrijkste aspect van haar werk. 

Aanwezig op: maandag-, donderdag- en vrijdagochtend

Floor Padure

Interieurverzorgster, balie medewerkster

Floor Padure zorgt ervoor dat de praktijk schoon en netjes is. Tevens neemt ze de telefoon op om afspraken in te plannen. Het contact met de clienten is erg belangrijk voor haar. Ze staat graag voor iedereen klaar. Ze helpt waar nodig om alles op rolletjes te laten verlopen.

Aanwezig op: dinsdag, woensdag en donderdag

Stagiaire fysiotherapie

Wij hebben bewust gekozen voor het begeleiden van stagiaires, omdat we het belangrijk vinden om onze kennis over te dragen en het houdt ons ook scherp. Wij hebben voornamelijk stagiaires van de Internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein en de Hogeschool Utrecht. Wij zullen u altijd van te voren vragen of u bezwaar heeft tegen aanwezigheid of behandeling door een stagiaire. Mocht u tijdens behandeling als nog bezwaar hebben tegen aanwezigheid of behandeling door een stagiaire , dan kunt u dit altijd aangeven.