Easy Taping

Elastische therapeutische tape

Neem contact op

Easy Taping

Elastische therapeutische tape

Neem contact op
Easy Taping | FysioKort Doesburg

Wat is Easy Taping

De speciale tapetechniek van de 4xt Methode heet Easy Taping. EasyTape® is een speciale elastische tape die huidvriendelijk en vocht bestendig is. Het is dus mogelijk om met de tape te douchen en/of zwemmen.

Easy Tape stuurt de gewrichten en stimuleert de spieren, waardoor gewrichten direct makkelijker en pijnvrij bewegen. Zowel bij sportblessures, artrose, kniepijn, nekpijn, schouderpijn en lymfoedeem kent FysioKort verbluffende resultaten. De tape is niet de oplossing, maar een hulpmiddel om pijnvrij te bewegen en trainen.

Andere Specialisaties

Manuele Therapie | FysioKort Doesburg
Manuele Therapie

Heb je stijve en stramme gewrichten en ervaar je daardoor pijnklachten? Behandel en verbeter de functie van het gewricht met manuele therapie. Neem contact op en ervaar direct de verbetering en versoepeling!

Dry Needling | FysioKort Doesburg
Dry Needling

Ervaar je pijnklachten, spierkrachtvermindering of stijve gewrichten? Maak een afspraak voor een dry needling behandeling door een fysiotherapeut van FysioKort en ervaar direct en langdurig het effect van ontspannen spieren.

Oedeem Therapie | FysioKort Doesburg
Oedeem Therapie

Heb je last van een onnatuurlijke vochtophoping? Bijvoorbeeld na behandeling van kanker of een operatie of ongeval? De oedeemtherapeut helpt het vocht door gerichte therapie beter af te voeren. Maak een afspraak!