Nieuw bij FysioKort

Techno Gym

Nieuw bij FysioKort

Techno Gym

Techno Gym

Nieuw bij FysioKort; Biostrength maar wat is Biostrength?

De meeste mensen weten niet hoe ze op een juiste manier kracht moeten trainen. De veelvoorkomende fouten bij krachttraining, zoals verkeerde workloads, bewegingsbereik, herhalingen, tempo en rusttijd, kunnen je voortgang vertragen en blessures veroorzaken.

Met de Free Training-modus start je direct met je training zonder in te loggen. Stel simpelweg de stoel in, selecteer het gewicht en begin met trainen. Biostrength meet je bewegingsbereik en geeft realtime feedback.

Ook zijn er afgestemde oefeningen ontworpen voor gevorderden die elke beweging in hun training willen maximaliseren. Selecteer de herhalingen, sets, gewicht, weerstand en techniek die je nodig hebt om het meeste uit je training te halen.

Personaliseer je krachttraining met zes weerstandstypes Kies flexibel de weerstand die zich aanpast aan jouw doelen. Biostrength drijft jouw kracht naar ongekende hoogtes.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je meer informatie, vraag ernaar bij een van onze fysiotherapeuten of fitness trainers.

Vacatures | FysioKort Doesburg